Λοβ: «Χρειαζόμαστε χρόνο»

Vorianews

love iraklis paok

Ο Ζερμέιν Λοβ ήταν ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Ηρακλή για την 1η αγωνιστική της Basket League και εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου.

«Συγχαρητήρια στον Ηρακλή. Γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια εκρηκτική ομάδα, αλλά γενικά τα πήγαμε άσχημα… Το μόνο καλό είναι ότι θα έρθουμε ξανά εδώ για τον αγώνα Κυπέλλου και θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε όσα έγιναν σήμερα. Δίνω τα εύσημα στον Ηρακλή για τον τρόπο  που αγωνίστηκε. Δε μας άφησε να εκτελέσουμε το πλάνο μας και ουσιαστικά αυτό καθόρισε το παιχνίδι».

Για την κακή εικόνα που έδειξε ο ΠΑΟΚ: «Είμαστε μια καλή ομάδα, αλλά είμαστε μια νέα ομάδα. Ο κάθε παίκτης προσπαθούσε να παίξει περισσότερο ατομικά πάρα ομαδικά. Υπάρχει ταλέντο στην ομάδα αλλά χρειαζόμαστε χρόνο. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να μην παρατάει τα παιχνίδια ως το τέλος».

Next Post

Προσοχή: Αλλάζει η ώρα τα ξημερώματα της Κυριακής

Οι δείκτες θα γυρίσουν μία ώρα πίσω, από τις 4 τα ξημερώματα, στις 3 – Πότε σταματά η εφαρμογή θερινής- χειμερινής ώρας Μία ώρα πίσω πρέπει να ρυθμιστούν τα ρολόγια απο την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στις 04.00 τα ξημερώματα, λόγω της αλλαγής από τη θερινή στη χειμερινή ώρα. Έτσι, στις […]