Μέξας: «Είχαμε καλή αντίδραση στην άμυνα»

Vorianews

mexas lavrio paok

Η πρώτη νίκη του ΠΑΟΚ στη διάρκεια της προετοιμασίας ήταν λογικό να προκαλέσει ικανοποίηση στον Κώστα Μέξα, ιδιαίτερα για την εικόνα της ομάδας στο τελευταίο κομμάτι του φιλικού αγώνα με το Λαύριο, αλλά ταυτόχρονα ήταν και μία ακόμη ευκαιρία για πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα.

«Ήταν το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι κι αυτό μας επηρέασε λίγο στο πρώτο ημίχρονο. Μας επηρέασε περισσότερο πνευματικά, δεν μπήκαμε όπως θα θέλαμε και στις δύο πλευρές του παρκέ. Το Λαύριο είναι ομάδα που μπορεί να το εκμεταλλευτεί και αυτό ακριβώς έκανε, έχοντας τον έλεγχο στο παιχνίδι. Η εικόνα μας στο σημείο αυτό ήταν πολύ μακριά από αυτό που θέλουμε», σχολίασε αρχικά ο Κώστας Μέξας και πρόσθεσε: «στο δεύτερο ημίχρονο η άμυνά μας ήταν πολύ κοντά σε αυτό που θέλουμε. Λειτουργήσαμε καλύτερα και στην επίθεση, αλλά κρατάω την αντίδρασή μας αμυντικά. Έχουμε δρόμο μπροστά μας, σίγουρα υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Είναι λογικό, γιατί είμαστε νέα ομάδα, αλλά και οι παίκτες ήταν τόσο καιρό εκτός αγώνων και προπονήσεων».

Ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει αύριο το πρωί το ταξίδι του για την Πάτρα, όπου το Σάββατο ολοκληρώνει τα φιλικά του παιχνίδι με αντίπαλο τον Προμηθέα και ο Κώστας Μέξας σχολίασε σχετικά: «Την Παρασκευή θα προσπαθήσουμε να ξεκουραστούμε όσο γίνεται και το Σάββατο στο φιλικό με τον Προμηθέα θέλουμε περισσότερη διάρκεια σε αυτά που έχουμε δουλέψει, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό με 3 ματς σε 4 ημέρες. Θα είναι μία ακόμη ευκαιρία να δούμε τις αδυναμίες μας σε τακτικό και πνευματικό επίπεδο».

Next Post

Αναγκαστική προσγείωση στο Ελ. Βενιζέλος αντί στην Κεφαλονιά για πτήση της Ryanair

Οι θυελλώδεις άνεμοι του «Ιανού» εμπόδισαν την πτήση FR6611 της Ryanair από το Ηνωμένο Βασίλειο με προορισμό την Κεφαλονιά,  να προσγειωθεί στο Διεθνές Αεροδρόμιο του νησιού. Το αεροπλάνο προσπάθησε αρκετές φορές να προσεγγίσει τον διάδρομο προσγείωσης δίχως όμως επιτυχία ενώ στην συνέχεια πέταξε ως την Λευκάδα. Η ταλαιπωρία των επιβατών […]