Μέξας: «Όταν παίζεις έτσι, η συγγνώμη είναι… να’ χαμε να λέγαμε»

Vorianews

mexas iraklis

Ο Κώστας Μέξας ήταν απογοητευμένος από την εικόνα του ΠΑΟΚ στο Ιβανώφειο, κόντρα στον Ηρακλή (75-57).
 
 
Ο κόουτς του ΠΑΟΚ δήλωσε:

«Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο για πολλούς και διάφορους λόγους. Ο ένας έχει να κάνει με τον Ηρακλή. Ήταν δεδομένο ότι θα έψαχνε αντίδραση μετά τον αποκλεισμό του από τους ομίλους του Basketball Champions League. O άλλος έχει να κάνει με τις συνεχόμενες αναβολές που μας έφερε πίσω στο κομμάτι του ρυθμού.

Φάνηκε στο πρώτο δεκάλεπτο. Μπορεί να  επιστρέψαμε, αλλά στη συνέχεια στην επίθεση είχαμε κακές επιλογές και δώσαμε το δικαίωμα στον Ηρακλή να πάρει πάλι μεγάλη διαφορά. Δεν ξέραμε τι να περιμένουμε αλλά μας ήρθε το χειρότερο και ως αποτέλεσμα και ως εικόνα.

Δυστυχώς θα πρέπει να περιμένουμε άλλες 15 ημέρες για το επόμενο μας παιχνίδι και θα πρέπει να βρούμε ρυθμό με όλα όσα συμβαίνουν σε αυτή την περίεργη σεζόν.

Στην άμυνα, με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο δεν ήμασταν τόσο κακοί. Πρέπει να φανούμε καλύτεροι και πιο ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι του Κυπέλλου. Ο Ηρακλής άξιζε τη νίκη. Ελπίζω η χρονιά να πάει καλά για όλους, κάτι που δεν γίνεται μέχρι στιγμής.

Για το κακό ξεκίνημα: «Δεν έχω απάντηση για το κακό ξεκίνημα. Δεν ξέρω που οφείλεται ειλικρινά. Δεν είναι θέμα πεντάδας είναι θέμα ρυθμού. Είναι μεγάλο λάθος και το πληρώσαμε. Ακόμα και στα ψηλότερα στρώματα της Ευρώπης οι ομάδες ψάχνουν να βρουν τις ισορροπίες τους. Όλες οι ομάδες θα χρειαστούν χρόνο. Νομίζω η μεγάλη μας επιθυμία να παίξουμε μας βγήκε αντίθετα. Τα τακτικά μας λάθη στο ξεκίνημα πρέπει να είναι πάνω από δύο σε κάθε φάση. Οι παίκτες μας είχαν μεγάλη επιθυμία και αυτό καμία φορά βγαίνει σε καλό αλλά κάποιες φορές βγαίνει αντίθετα.

Το τελευταίο που πρέπει να πούμε είναι η συγγνώμη προς τον κόσμο. Όταν παίζεις έτσι, η συγγνώμη είναι… να’ χαμε να λέγαμε. Δεν ήταν εικόνα αυτή που είχαμε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και φυσικά η ευθύνη είναι δική μου».

Next Post

Ζιάγκος: «Φάνηκε από το πόσο πολύ θέλαμε το ματς»

  Απόλυτα ικανοποιημένος με την εικόνα των παικτών του στη νίκη (75-57) του Ηρακλή επί του ΠΑΟΚ, έμεινε ο Βαγγέλης Ζιάγκος, ο οποίος τόνισε πως ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός στην Κύπρο ήταν μία κακή παρένθεση για τον «Γηραιό». «Είναι σπουδαία η χαρά της νίκης, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι φέτος θα […]