Με συνδρομή τα ματς του Ηρακλή στην Κύπρο!

Vorianews

bcl.jpg

Με συνδρομή -μόνο για τους μη Κύπριους- θα είναι το live streaming των προκριματικών του Basketball Champions League.

Όπως αναφέρει το triponta.com.cy:

Οι έξι αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία, οι οποίοι θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, θα μεταδίδονται σε live streaming από την διαδικτυακή πλατφόρμα CBF TV.

Για την μετάδοση των αγώνων έχουν δημιουργηθεί δύο πακέτα για το φίλαθλο κοινό. Το πρώτο αφορά παρακολούθηση μίας αναμέτρησης, με κόστος €9,90 και το δεύτερο με την παρακολούθηση και των έξι αγώνων των δύο ομίλων στην τιμή των €14,90.

Όσο αφορά τους αγώνες του Κεραυνού Στροβόλου, αυτοι θα μεταδίδονται δωρεάν για όλους όσους αποτελούν κάτοικους Κύπρου. Αυτό σημαίνει πως οι αναμετρήσεις των “ερυθροκίτρινων” θα εξαιρούνται από τα πιο πάνω πακέτα, μόνο για τους κάτοικους Κύπρου.

Πιο συγκεκριμένα, η αναμέτρηση της Τρίτης (22/09) απέναντι στον Ηρακλή θα μεταδοθεί σε ελεύθερη ζώνη στη Κύπρο, ενώ σε περίπτωση πρόκρισης της ομάδας του Στροβόλου στον τελικό της 24ης Σεπτεμβρίου, τότε επίσης η αναμέτρηση θα μεταδοθεί σε ανοιχτή ζώνη.

Τονίζεται παράλληλα πως όσοι είναι κάτοχοι του πακέτου Yearly Pass, θα μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν τους αγώνες για τα προκριματικά του Basketball Champions League. Οι αναμετρήσεις θα μεταδίδονται από την ιστοσελίδα www.cbftv.net

Next Post

FIBA: Σε «φούσκες» τα «παράθυρα» Νοεμβρίου - Φεβρουαρίου!

Η FIBA ανακοίνωσε πως εξαιτίας της κατάστασης με την πανδημία, τα «παράθυρα» Νοεμβρίου και Φεβρουαρίου θα γίνουν σε «φούσκες», ακολουθώντας το μοντέλο του ΝΒΑ.  Η Παγκόσμια Ομοσπονδία έκανε γνωστή την απόφασή της για τα προκριματικά παιχνίδια του Eurobasket 2021 και ανακοίνωσε ότι: «1. Όλα τα παιχνίδια των δύο “παραθύρων” θα γίνουν σε […]