Μυκονιάτης: «Είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος»

Vorianews
Μυκονιάτης: «Είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος»

mikoniatis iraklis1

Ο Σταύρος Μυκονιάτης, συνεργάτης του Βαγγέλη Ζιάγκου στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή, σχολιάζοντας τον σημερινό φιλικό αγώνα της ομάδας του με τον Άρη, τόνισε:
 
 
«Είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα που έδειξαν τα παιδιά, τόσο στο ομαδικό κομμάτι, αλλά και στο ατομικό. Δείξαμε ότι είμαστε κοντά στα στάνταρ που έχουμε οριοθετήσει εξ αρχής για την ομάδα, όπως δείξαμε και ότι ήμασταν και είμαστε έτοιμοι για την έναρξη τον αγωνιστικών υποχρεώσεων.
 
Η αναβολή, βέβαια, της έναρξης του Πρωταθλήματος ήταν κάτι που μας εξέπληξε δυσάρεστα, όμως είμαστε αναγκασμένοι να προσαρμόζομαστε στα δεδομένα που μπορεί να προκύπτουν κάθε φορά σε μια ιδιαίτερη σεζόν».

Next Post

Δ. Μακεδονία: 42 νέα κρούσματα κορονοϊού – Πάνω από 400 έως τις 17/10

Στα 42 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορονοϊού στη Δυτική Μακεδονία, σύμφωνα με τη σημερινή (Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020) ανακοίνωση του ΕΟΔΥ. Απ’ αυτά τα 24 εντοπίστηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, τα 17 στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και το 1 στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ σήμερα (Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020) εντοπίστηκαν 482 νέα κρούσματα του νέου […]