Νέα μέτρα: Τι προβλέπεται για take away και delivery στις περιοχές που θα ισχύσει απαγόρευση κυκλοφορίας

Vorianews

Ο τρόπος λειτουργίας της εστίασης ανά επίπεδου συναγερμού περιγράφεται στην απόφαση με όλα τα νέα μέτρα, που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ. Σε ό,τι αφορά το ωράριο των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος δεν αλλάζει κάτι, όπως δεν αλλάζει και τίποτα σε ό,τι αφορά το take away και το delivery. Έτσι, ενώ έχει αποφασιστεί απαγόρευση της κυκλοφορίας μετά τις 12.30 και έως τις 5 το πρωί στις “κόκκινες” και “πορτοκαλί” περιοχές της χώρας, επιτρέπεται το take away, το delivery και το drive through για τα καταστήματα που παρέχουν αυτές τις υπηρεσίες. Προφανώς, η συγκεκριμένη πρόβλεψη παρέμεινε για όσους εργάζονται κατά τη διάρκεια της νύχτας και εξαιρούνται από την απαγόρευση κυκλοφορίας, φέροντας φυσικά μαζί τους την απαιτούμενη βεβαίωση άδεια μετακίνησης.

Eνώ υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 00:30 το βράδυ, τα καταστήματα που παρέχουν take away υπηρεσία θα μπορούν να λειτουργούν. Στην ουσία, σύμφωνα με μία απλή ανάγνωση η απόφαση παρέχει την δυνατότητα σε όλα τα ψητοπωλεία που παρέχουν… σουβλάκι στο χέρι να λειτουργούν χωρίς ωστόσο οι πελάτες να μπορούν να τα… προσεγγίσουν λόγω απαγόρευσης μετακίνησης.

Scarface

Next Post

Δήμαρχος Σερρών σε ΣΚΑΪ 100.3: Φόβοι για ένταξη στις κόκκινες περιοχές-Πάνω από 200 ενεργά κρούσματα

Την ανησυχία του ότι οι Σέρρες θα ακολουθήσουν την πορεία της Καστοριάς και της Κοζάνης και θα μπουν στο επίπεδο συναγερμού 4, αυξημένου κινδύνου, εξέφρασε στον ΣΚΑΪ 100.3 ο δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσαφής. Όπως επισήμανε την τελευταία εβδομάδα υπάρχει έξαρση των κρουσμάτων και στην περιοχή καταγράφονται τουλάχιστον 200 ενεργά κρούσματα, ενώ πριν […]