Οι κλήσεις της Εθνικής Γυναικών

Vorianews

maslarinis ginaikes ethniki

Η Εθνική Γυναικών θα συγκεντρωθεί στις 5 Νοεμβρίου (17.00) στο προπονητήριο του ΟΑΚΑ προκειμένου να αρχίσει την προετοιμασία της για την προκριματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2021.

Οι αθλήτριες που καλούνται είναι οι: Άρτεμις Σπανού (Γκντίνια), Κατερίνα Σωτηρίου (Τσεγκλέντ), Άννα Σπυριδοπούλου (Ολυμπιακός), Αγγελική Νικολοπούλου (Ολυμπιακός), Άννα Νίκη Σταμολάμπρου (Ολυμπιακός), Διονυσία Αλεξανδρή (Ολυμπιακός), Πηνελόπη Παυλοπούλου (SEPSI OSK), Ιωάννα Δίελλα (Παναθηναϊκός), Ελεάννα Χριστινάκη (Αλ Κάθερες), Μαριέλλα Φασούλα (Αλ Κάθερες), Ρένια Καρλάφτη (ΠΑΟΚ), Δανάη Παπαδοπούλου (Παναθλητικός), Ρία Πατεράκη (Εσπερίδες), Έλενα Μποσγανά (Κρόνος Αγ. Δημητρίου), Χριστίνα Αναστασοπούλου (Πρωτέας Βούλας).

Η Εθνική Γυναικών θα αντιμετωπίσει τη Βουλγαρία (12/11) και τη Σλοβενία (14/11) στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου, στα Δύο Αοράκια.

Next Post

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση κατοίκων και επαγγελματιών της περιοχής της Πλατείας Δικαστηρίων

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν σήμερα 21/10/2020 στις 5 το απόγευμα οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες της ιστορικής περιοχής του κέντρου της Θεσσαλονίκης, της Πλατείας Δικαστηρίων και της Αρχαίας Ρωμαϊκής Αγοράς πίσω από το Άγαλμα του  Βενιζέλου προκειμένου «να ακουστεί η αγωνία κι η ανησυχία μας για την παρακμή στην οποία έχει περιέλθει […]