Ολλανδία: Σάλος για τις διακοπές του βασιλικού ζεύγους στην Ελλάδα εν μέσω κορονοϊού

Vorianews
Ολλανδία: Σάλος για τις διακοπές του βασιλικού ζεύγους στην Ελλάδα εν μέσω κορονοϊού

Μόλις μια ημέρα διήρκεσαν οι διακοπές του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας στην Ελλάδα, αφού αναγκάστηκαν να επιστρέψουν άρον – άρον πίσω στη χώρα τους μετά τις επικρίσεις που δέχτηκαν, ότι αγνόησαν τα περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό, που αφορούν σε ταξίδια στο εξωτερικό και ισχύουν για όλους τους υπόλοιπους πολίτες της χώρας.

Σε μια διορθωτική κίνηση ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας  Μάρκ Ρούτε, δήλωσε ότι «Έπρεπε να είχα συμβουλεύσει το βασιλικό ζεύγος να μην πάει στην Ελλάδα»

Όταν  επέστρεψε στη χώρα του, το βασιλικό ζεύγος, απευθύνθηκε με επιστολή τους στους Ολλανδούς, επισημαίνοντας ότι «είδαν τις αντιδράσεις, τις αντιλήφθηκαν και ότι θα πρέπει όλοι απαρέγκλιτα να τηρούν τα μέτρα».

Πηγή: ΕΡΤ

www.ert.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr

Next Post

Στην Κωνσταντινούπολη έφθασε το Kanuni

Το πλωτό γεωτρύπανο Kanuni, το οποίο θα συμμετάσχει στις δραστηριότητες γεώτρησης στη Μαύρη Θάλασσα, έφτασε σήμερα στα ανοικτά της Κωνσταντινούπολης και στο λιμάνι Χαϊντάρπασά στην ασιατική πλευρά της πόλης. Αφού γίνουν εκεί εργασίες συντήρησης και αποσυναρμολόγησης του «πύργου» του προκειμένου να περάσει κάτω από τις γέφυρες του Βοσπόρου, θα κατευθυνθεί […]