Ολομέτωπη επίθεση Τραμπ κατά της αριστεράς – Ιδεολογικό δηλητήριο που διαλύει την κοινωνική συνοχή

Vorianews

Σε μια ομιλία γεμάτη επιθέσεις εναντίον της αριστεράς, ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ένα νέο ομοσπονδιακό εκπαιδευτικό σχέδιο για την προώθηση της «πατριωτικής εκπαίδευσης», σε μια προσπάθεια καταπολέμησης εκείνου που περιέγραψε ως μια αριστερή «εκστρατεία ενάντια στην αμερικανική Ιστορία».

«Σήμερα, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι σύντομα θα υπογράψω ένα εκτελεστικό διάταγμα για τη σύσταση μιας εθνικής επιτροπής για την προώθηση της πατριωτικής εκπαίδευσης. Θα αποκαλείται Επιτροπή του 1776», δήλωσε ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος σε ομιλία του στο Μουσείο των Εθνικών Αρχείων στην Ουάσιγκτον, σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την επέτειο της υπογραφής του Αμερικανικού Συντάγματος.

«Οι νέοι μας θα διδαχθούν να αγαπούν την Αμερική με όλη τους την καρδιά και όλη τους την ψυχή», είπε. «Θα ενθαρρύνει τους εκπαιδευτικούς μας να διδάξουν στα παιδιά μας το θαύμα της αμερικανικής Ιστορίας και να κάνουν σχέδια για να τιμήσουν την 250ή επέτειο της ίδρυσής μας».

Στην ομιλία του ο Αμερικανός πρόεδρος κατηγόρησε αριστερούς ακτιβιστές, πολιτικούς, μέσα μαζικής ενημέρωσης και επιχειρήσεις ότι διεξάγουν μια πολιτιστική επανάσταση «σχεδιασμένη να ανατρέψει την αμερικανική επανάσταση», ακόμη και σε αίθουσες διδασκαλίας, όπου τα παιδιά διδάσκονται να ντρέπονται για την ίδια τους την Ιστορία.

«Τα έκτροπα και το χάος που προκαλεί η αριστερά είναι το άμεσο αποτέλεσμα δεκαετιών αριστερής κατήχησης στα σχολεία μας. Συνεχίζεται για πάρα πολύ καιρό… Η εκστρατεία ενάντια στην αμερικανική Ιστορία είναι μια τοξική προπαγάνδα, ένα ιδεολογικό δηλητήριο που αν δεν αφαιρεθεί θα διαλύσει την κοινωνική συνοχή, θα καταστρέψει τη χώρα μας», είπε ο Τραμπ.

Makedonas

Next Post

(ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ) – «ΣΦΥΡΟΚΟΠΑ» ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Ο «ΙΑΝΟΣ» – ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΜΟΙ 10 ΜΠΟΦΟΡ – ΔΕΙΤΕ LIVE ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ «ΧΤΥΠΑΕΙ» Ο ΚΥΚΛΩΝΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Τις περιοχές της Δυτικής Ελλάδας «σαρώνει» η κακοκαιρία «Ιανός» με τα νησιά του Ιονίου είναι αυτά που βρίσκονται στο επίκεντρο. Σύμφωνα με ενημέρωση από την Πυροσβεστική, μέχρι τη μία μετά τα μεσάνυχτα δεν υπήρχαν αναφορές για ιδιαίτερα προβλήματα, εκτός από περιορισμένου αριθμού ειδοποιήσεις για κοπές δέντρων στην Κεφαλονιά και τη […]