Πάτρα: Ολονύχτια μάχη της Πυροσβεστικής με φωτιά στα Συχαινά.

Vorianews
Πάτρα: Ολονύχτια μάχη της Πυροσβεστικής με φωτιά στα Συχαινά.

Μάχη με τις φλόγες δίνουν όλη τη νύχτα οι πυροσβεστικές δυνάμεις, στην περιοχή των Συχαινών της Πάτρας. Η φωτιά ξέσπασε χθές αργά το βράδυ σε δασική περιοχή μεταξύ των δύο τελευταίων τούνελ της περιμετρικής οδού της Πάτρας και λόγω των ανέμων που επικρατούσαν στην περιοχή, πέρασε κάτω από την κοιλαδογέφυρα προς την περιοχή του Ρίου.
Το πύρινο μέτωπο στην (Βούντενη – Συχαινα) απείλησε τη νύχτα κατοικημένες περιοχές. Γύρω στις 2 μετά τα μεσάνυχτα δόθηκε εντολή προληπτικής εκκένωσης στα Κάτω Συχαινά. Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι, έπαιρναν τα απαραίτητα και έφευγαν από τον οικισμό.
Η φωτιά φαίνεται αυτή τη στιγμή σύμφωνα με την Πυροσβεστική να ελέγχεται σε αρκετά σημεία της.
Στο σημείο επιχειρούν 32 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με πάνω από 65 άντρες, και 30 άτομα πεζοπόρο τμήμα ενώ αναμένονται ενισχύσεις.

www.ert.gr

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΤΡΩΝΑΚΗΣ

Next Post

Ελληνικό: Το ΣτΕ αποφασίζει την Παρασκευή για το καζίνο – «Το 2021 ξεκινούν οι βαρέως τύπου εργασίες»

«Το 2021 θα ξεκινήσουν οι βαρέως τύπου εργασίες για το Ελληνικό» τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης στην 24η Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης με την Ελληνική Κυβέρνηση (Συνέδριο Economist). «Μετά από ένα χρόνο, το project του Ελληνικού έχει ήδη ξεκινήσει.Βρίσκεται στις προκαταρκτικές εργασίες» είπε και πρόσθεσε ότι «την Παρασκευή […]