ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ! ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ – ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ [ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Vorianews

Όπως μεταδίδουν εδώ και λίγα λεπτά τα αμερικανικά δίκτυα, υπήρξε απόπειρα δηλητηρίασης του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ μέσω δέματος που απεστάλη στον ίδιο.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.

Όπως μεταδίδει τώρα το CNN, ένα πακέτο που περιείχε το δηλητήριο Ricin και είχε ως παραλήπτη τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ εντοπίστηκε από τις Αρχές όπως αποκάλυψαν δύο αξιωματικοί της Αστυνομίας.

Ήδη δύο αναλύσεις έχουν επιβεβαιώσει την ιδιαίτερα τοξική ουσία. Πάντως, όποιος επιχείρησε να σκοτώσει τον Τραμπ πρέπει να ήταν ιδιαίτερα φιλόδοξος καθώς όλα τα δέματα και επιστολές που αποστέλλονται στον Λευκό Οίκο ελέγχονται σε ειδικές εγκαταστάσεις πριν καν φτάσουν στην Ουάσινγκτον.

Άρα αυτή η απόπειρα δολοφονίας ήταν καταδικασμένη σε αποτυχία.

Το FBI και οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες ερευνούν το θέμα και κυρίως την ταυτότητα του αποστολέα.

Το Ricin είναι μια πολύ τοξική ένωση και έχει χρησιμοποιηθεί σε τρομοκρατικές επιθέσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μορφή σκόνης, σβόλων, ομίχλης ή οξέος. Σε περίπτωση κατάποσης, προκαλεί ναυτία, έμετο και εσωτερική αιμορραγία του στομάχου και των εντέρων, ακολουθούμενη από ανεπάρκεια του ήπατος, του σπλήνα και των νεφρών. Καταλήγει σίγουρα σε θάνατο από κατάρρευση του κυκλοφορικού συστήματος.

Περισσότερα σε λίγο…

Scarface

Next Post

Ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε τον Άκπομ

Με συνολικό απολογισμό 79 αγώνες, 18 γκολ και 10 ασίστ, ο Άκπομ αφήνει τον ΠΑΟΚ για να συνεχίσει την καριέρα του στη Μίντλεσμπρο. Έτσι η ασπρόμαυρη ΠΑΕ ανακοίνωσε σήμερα την παραχώρησή του, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του. Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη μεταγραφή του Τσούμπα Ακπόμ στη Μίντλσεσμπρο. […]