Παγκόσμια ημέρα τουρισμού «Η Θεσσαλονίκη μέσα από τα μάτια σου»

Vorianews
Παγκόσμια ημέρα τουρισμού «Η Θεσσαλονίκη μέσα από τα μάτια σου»

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 2020, απευθύνει, εν καιρώ πανδημίας, ανοικτή πρόσκληση για συμμετοχή στην ψηφιακή προσπάθεια του Τμήματος Τουρισμού, με τίτλο «Η Θεσσαλονίκη μέσα από τα μάτια σου».

Η ενέργεια αυτή έχει ως στόχο να αναδειχθεί ο προορισμός «Θεσσαλονίκη» μέσα από τα μάτια και τις εμπειρίες των κατοίκων και των επισκεπτών της. Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος ενθαρρύνει όλους να μοιραστούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram, YouTube, Twitter κτλ.) σήμερα Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020, κείμενα με προσωπικές εμπειρίες, παλιές και νέες φωτογραφίες από την καθημερινότητα ή τη ζωή στην πόλη, προσωπικά βίντεο ή οτιδήποτε άλλο φέρνει μία γλυκιά ανάμνηση από την πόλη.

ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

www.ert.gr

Πελαγία Θεριού

Next Post

Επίθεση εναντίον αστυνομικών στο Μενίδι – Δύο τραυματίες και 4 συλλήψεις

Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν όταν δέχθηκαν επίθεση από Ρομά, τα ξημερώματα της Κυριακής, στο Μενίδι. Σύμφωνα με την αστυνομία, λίγο μετά τις 2.00 π.μ, αστυνομικοί πήγαν σε σπίτι στο Μενίδι μετά από καταγγελία για διατάραξη κοινής ησυχίας και συνωστισμό. Μόλις έφτασαν στο σημείο δέχθηκαν ξαφνικά επίθεση από περίπου 30 άτομα, που […]