ΠΑΕ Ολυμπιακός για κορονο-πάρτι: «Το ανώτατο προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο σε Σεμέδο, Ραντζέλοβιτς, Φελίπε»

Vorianews
ΠΑΕ Ολυμπιακός για κορονο-πάρτι: «Το ανώτατο προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο σε Σεμέδο, Ραντζέλοβιτς, Φελίπε»

Καταδίκασε απερίφραστα τη συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών της, των Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε σε κορονο-πάρτι η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωση που εξέδωσε στην οποία αναφέρει ότι οι τρεις παραβάτες θα τιμωρηθούν με πολύ βαρύ χρηματικό πρόστιμο.

Οι Σεμέδο, Ραντζέλοβιτς και Φελίπε συμμετείχαν σε πάρτι σε ξενοδοχείο της Λ. Συγγρού το βράδυ της Κυριακής (8/11) εν μέσω lockdown στην Ελλάδα και είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθεί με τη διαδικασία αυτοφώρου η 24χρονη που το διοργάνωνε. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός τονίζει στη σχετική ανακοίνωσή της: «Η αψήφιση των απαγορεύσεων αλλά και των κανονισμών της ομάδας μας για αυτή την εποχή, είναι απαράδεκτη».

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρεται:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα τη συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών της, των Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε σε συγκέντρωση 30 ατόμων το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχείο της Λ. Συγγρού, όπως προκύπτει από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ.

Η αψήφιση των απαγορεύσεων αλλά και των κανονισμών της ομάδας μας για αυτή την εποχή, είναι απαράδεκτη.

Οι εμπλεκόμενοι έχουν ήδη κληθεί σε απολογία και θα τους επιβληθεί το ανώτατο προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο, το οποίο θα διατεθεί στο σύνολό του ως δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας».

 

ΠΗΓΗ: ΠΑΕ Ολυμπιακός

sports.ert.gr.

Δημήτρης Γιαχανατζής

Next Post

Ξετρέλανε τους coaches στο The Voice και λύθηκαν όλοι στα γέλια