Παπαθεοδώρου: «Πάντα η πρεμιέρα κρύβει κινδύνους» (VIDEO)

Vorianews

papatheodorou press1

Χαρούμενος για την έναρξη του πρωταθλήματος δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, που αναφέρθηκε στους κινδύνους που κρύβει η πρεμιέρα της Basket League, ενώ τόνισε ότι στόχος της ομάδας του είναι να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

– Για την έναρξη της Basket League: «Πρώτα απ’ όλα είμαστε χαρούμενοι που ξεκινάει το πρωτάθλημα. Είναι πολύ μεγάλη η περίοδος της αποχής από την τελευταία φορά που παίξαμε για το πρωτάθλημα. Πάντα η πρεμιέρα κρύβει κινδύνους. Ο Ιωνικός είναι μια ομάδα με έναν πολύ καλό προπονητή, καλή λειτουργεία και στην άμυνα και στην επίθεση. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι για να αρχίσουμε με τον σωστό τρόπο το πρωτάθλημα».

– Για τους στόχους της ΑΕΚ: «Στόχος της ΑΕΚ είναι να είναι ανταγωνιστική να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο που μπορεί μέσα από την διαδικασία της σκληρής δουλειάς, της προπόνησης, της συνοχής και της συσπείρωσης που πρέπει να υπάρχει απ’ όλους».

 

Next Post

Αναστολή της λειτουργίας του Αλεξανδρείου μέχρι αύριο (24/10)

Μετά από κρούσμα covid-19 σε μέλος της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Άρη, το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο αναστέλλει τη λειτουργία του μέχρι αύριο Σάββατο (24/10).   Σε ανακοίνωση της η διοίκηση των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων Θεσσαλονίκης, αναφέρει ότι η λειτουργία του Αλεξάνδρειου θα ανασταλεί από σήμερα (23/10) μέχρι και το Σάββατο τις 18.00, […]