Πατ Ράιλι: Έδωσε διευκρινήσεις για τον αστερίσκο που έβαλε στο πρωτάθλημα των Λέικερς

Vorianews

pat_riley_432.jpg

Με νέα δήλωσή του ο Πατ Ράιλι ξεκαθάρισε ότι δεν υποννόησε κάτι για τους Λέικερς όταν είπε ότι θα υπάρχει αστερίσκος στο φετινό τους πρωτάθλημα, παρά ότι αναφερόταν στο πώς αισθάνονται οι Χιτ.

Ο Πατ Ράιλι είναι πλέον 75 χρόνων και ξέρει καλύτερα από τον καθένα πώς μπορεί μία δήλωση να φέρει αναταράξεις. Έχοντας λοιπόν δημιουργήσει ο ίδιος θόρυβο με την ατάκα του περί αστερίσκου στο φετινό πρωτάθλημα των Λέικερς, θέλησε να προλάβει να βάλει τα πράγματα στην θέση τους.

Μιλώντας εκ νέου λοιπόν στα ΜΜΕ, ο Πρόεδρος των Χιτ – και άλλοτε προπονητής τόσο των Χιτ, όσο και των Λέικερς στο παρελθόν – έδωσε τις απαραίτητες διευκρινήσεις για όσους τυχόν παρερμήνευσαν τι ήθελε να πει.

“Ο αστερίσκος υπάρχει δίπλα στο όνομα των Χιτ, όχι σε αυτό των Λέικερς. Πήραν δίκαια το πρωτάθλημα. Η ήττα μας έχει έναν αστερίσκο. Οι Λέικερς ήταν η καλύτερη ομάδα. Τέλος” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ράιλι στον Τιμ Ρέινολντς του Assosiated Press”, σβήνοντας την φωτιά.

Για την ιστορία, η αναφορά του Ράιλι για αστερίσκο οφείλεται στους τραυματισμούς των Μπαμ Αντεμπάγιο και Γκόραν Ντράγκιτς στο Game 1 των τελικών ανάμεσα στους Χιτ και τους Λέικερς, που είχαν ως αποτέλεσμα να απουσιάσει ο πρώτος από τα Game 2 και 3 και ο δεύτερος να μείνει εκτός από το Game 2 μέχρι και το Game 5, πριν επιστρέψει – εμφανώς σε κακή κατάσταση – στο Game 6, το τέλος του οποίου βρήκε πρωταθλητές τους Λέικερς.

Next Post

ΕΝΦΙΑ: Έως την Παρασκευή η πληρωμή πρώτης και δεύτερης δόσης

Έως την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020 θα πρέπει να καταβληθούν οι δύο πρώτες δόσεις του ΕΝΦΙΑ (του Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου) ο οποίος φέτος θα εξοφληθεί σε 6 μηνιαίες δόσεις δηλαδή έως τις 26 Φεβρουαρίου 2021. Ενδεχομένως κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων να έχουν ήδη καταβάλει τον ΕΝΦΙΑ εφάπαξ. Ή κάποιοι να […]