«Πύκνωσαν» και πάλι οι δραστηριότητες και συναντήσεις της Ε.Αγαθοπούλου

Vorianews

Μετά από μία περίοδο περιορισμένων συναντήσεων, λόγω των ειδικών συνθηκών που είχαν διαμορφωθεί στο Κιλκίς εξ αιτίας του νέου κορωνοϊού, η βουλεύτρια Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ – «Προοδευτική Συμμαχία» Ειρήνη – Ελένη Αγαθοπούλου ξεκίνησε και πάλι τακτικές επαφές της με φορείς της περιοχής και την συμμετοχή της σε πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

«Το απόγευμα της Παρασκευής 16.10.20 η κ.Αγαθοπούλου πραγματοποίησε συνάντηση στην Γουμένισσα με την ομάδα αμπελουργών «Εύφορη Γη». Συζήτησε με τα μέλη της τα προβλήματα του πρωτογενή τομέα εν μέσω πανδημίας, κατά πόσο επηρεάστηκαν οι αγορές των οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου αυτό το διάστημα και τί κινήσεις πρέπει να γίνουν. Από την πλευρά της δεσμεύθηκε γιά την άμεση ανάδειξη των θεμάτων σε επίπεδο Κοινοβουλίου.

Το πρωί του Σαββάτου 17.10.20 δέχθηκε στο γραφείο της επίσκεψη των μελών της διοίκησης του ποδοσφαιρικού συλλόγου της Αναγέννησης Πλαγιάς. Μία διοίκηση αμιγώς στελεχωμένη από γυναίκες ενός συλλόγου, του οποίου η ομάδα είναι η μοναδική που εκπροσωπεί τον νομό Κιλκίς στην γ’ εθνική κατηγορία. Η Ειρήνη – Ελένη Αγαθοπούλου τόνισε, ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας και θα πράξει τα δέοντα γιά την ενίσχυσή της αυτή την δύσκολη γιά τα ερασιτεχνικά σωματεία περίοδο.

Το ίδιο απόγευμα επισκέφθηκε το Πολύκαστρο, όπου συναντήθηκε με τα μέλη του συντονιστικού της «Κίνησης Πολιτών Δήμου Παιονίας». Μέσα από έναν ειλικρινή διάλογο, με αποκλειστικό θέμα το Προσφυγικό-Μεταναστευτικό στον δήμο Παιονίας, η βουλεύτρια του νομού εκδήλωσε την πρόθεσή της να συνεχίσει να διεκδικεί, όπως έχει ήδη πράξει εντός και εκτός του Κοινοβουλίου και στο παρελθόν, την αποσυμφόρηση του κέντρου φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στην Νέα Καβάλα, ώστε να εξυπηρετεί τον αριθμό των ατόμων που δύναται. «Η συμβολή όλων», όπως τόνισε, «θα πρέπει να κινείται προς την κατεύθυνση της εξασφάλισης σωστών συνθηκών διαβίωσης εντός του κέντρου και να ληφθεί υπ’ όψιν η “χρόνια κόπωση” του τοπικού πληθυσμού πάνω σε αυτό το ζήτημα».

Το ίδιο βράδυ η κ.Αγαθοπούλου είχε την δυνατότητα να ενημερωθεί γιά την δραστηριότητα ευαισθητοποίησης του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (ΙΟΑΣ) «Πάνος Μυλωνάς». Μέλη του ινστιτούτου, σε συνεργασία με αστυνομικά όργανα, ενημέρωναν τους οδηγούς του Πολυκάστρου γιά την ασφαλή οδήγηση και διεξήγαν «φιλικά αλκοτέστ», γιά να τονίσουν την σημασία της πρόληψης, αλλά και της μηδενικής κατανάλωσης οινοπνεύματος από τους οδηγούς.

Το πρωί της Κυριακής 18-10-20 η βουλεύτρια Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ – «Προοδευτική Συμμαχία» παρευρέθη στις εκδηλώσεις μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα, στην πόλη του Κιλκίς, τιμώντας τους αγώνες και τους αγωνιστές της απελευθέρωσης της Μακεδονίας και κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας παρακολούθησε την εξαιρετική παράσταση «Ο Μικρός Πρίγκηπας», από την χορευτική ομάδα «Traccia giovanNile” των 2ου& 3ου γυμνασίων Κιλκίς, της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν στην παιδιατρική κλινική του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς. «Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετέσχον στην συγκεκριμένη παράσταση, αλλά και στον εμπνευστή της καθηγητή φυσικής αγωγής Γιάννη Χαριτίδη, και ελπίζουμε να δούμε και άλλες παραστάσεις της ομάδας στο μέλλον, διότι αποτελεί «στολίδι» γιά την πόλη μας», δήλωσε η κ.Αγαθοπούλου.

Δημήτρης Ορφανίδης

Next Post

Φωτογραφίες του στόλου μας γύρω από το Καστελόριζο – Σε στενό κλοιό το Ορούτς Ρέις

Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι σε ύψιστη επιφυλακή για τις τουρκικές προκλήσεις, σημείωναν στρατιωτικοί κύκλοι με αφορμή τον πλου του ερευνητικού σκάφους Ορούς Ρέιτς.  Σύμφωνα με όσα ανέφεραν, οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν έχουν σταματήσει δευτερόλεπτο να παρακολουθούν με προσοχή τις κινήσεις τόσο του Ορούτς Ρέις όσο και του τουρκικού στόλου. «Το […]