Πύργος: Αρνητικό το δεύτερο τεστ του μαθητή για κορονοϊό

Vorianews
Πύργος: Αρνητικό το δεύτερο τεστ του μαθητή για κορονοϊό

Η δεύτερη εξέταση του μαθητή του 2ου Γυμνασίου Πύργου που είχε βρεθεί θετικός στον covid-19 μία μέρα μετά τον αγιασμό στα σχολεία ήταν αρνητική.

Το αποτέλεσμα της εξέτασης έγινε γνωστό σήμερα το απόγευμα και κατόπιν αυτού, η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Νομού Ηλείας μέσω του διευθυντή της Γιώργου Φωτεινοπούλου, ενημέρωσε όλες τις αρχές αλλά και το σχολείο για αυτή την εξέλιξη.

Πλέον την επόμενη εβδομάδα ο μαθητής θα υποβληθεί και σε τρίτο τεστ και αν και αυτό βγει αρνητικό, τότε θα επιστρέψει στο σχολείο του, ενώ φυσικά θα λειτουργήσει και πάλι το τμήμα του, που έχει κλείσει έως τις 27 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο το θετικό αποτέλεσμα του πρώτου τεστ οφείλεται άραγε σε αστοχία; Μια αστοχία που προκάλεσε όμως μεγάλο πρόβλημα σε όλη την σχολική κοινότητα του 2ου γυμνασίου Πύργου, αλλά και σε όλη την πόλη αναρωτιούνται τώρα γονείς εκπαιδευτικοί και πολύ περισσότερο η οικογένεια του ίδιου του μαθητή.

Ρεπορτάζ: Χρήστος Πλευριάς

www.ert.gr

Κώστας Βασιλάκης

Next Post

Επίσημη επίσκεψη της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κ. Σακελλαροπούλου στην Κύπρο

Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο Παύλος Κοτσώνης. Η κα Σακελλαροπούλου θα βρίσκεται στην Κύπρο από τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου. Κατά την πρώτη ημέρα άφιξής της στη Λευκωσία, η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας θα γίνει […]