ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ! Θέμα στο Russia Today οι “γιγάντιες μάσκες” που μοιράστηκαν σε μαθητές

Vorianews

Το ζήτημα που προέκυψε τη Δευτέρα με τις τεράστιες μάσκες που μοιράστηκαν σε μαθητές στα σχολεία, την πρώτη ημέρα λειτουργίας τους, “πέρασε” τα σύνορα της χώρας μας και έγινε θέμα ακόμη και στο Russia Today.

Το RT κάνει λόγο για “φιάσκο” με τις “γιγάντιες μάσκες” που καλύπτουν ολόκληρο το πρόσωπο και για “αποτυχία”, καθώς μοιράστηκαν μάσκες που είναι πολύ μεγάλες τόσο για τα παιδιά όσο και για ενήλικες, εξαιτίας λανθασμένων μετρήσεων.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στις αντιδράσεις χρηστών των social media, που “πλημμύρισαν” το Twitter και το Facebook με φωτογραφίες από τις τεράστιες μάσκες, που οι μαθητές έφεραν στα σπίτια τους. Όπως επισημαίνεται, στις περισσότερες περιπτώσεις, οι μάσκες που υποτίθεται θα κάλυπταν το στόμα και τη μύτη ήταν περισσότερο full-face μάσκες, ενώ υπογραμμίζεται πως ο μοναδικός τρόπος για να δει κάποιος που φοράει τις συγκεκριμένες μάσκες, είναι να… ανοίξει τρύπες.

Scarface

Next Post

Europa League: Σπάει την κατάρα του Καζακστάν ο ΑΠΟΕΛ

© 2011-2019 bet3.GR | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Μετά την Τζιλάνι από το Κόσοβο, ο ΑΠΟΕΛ καλείται σήμερα να ξεπεράσει και το εμπόδιο της Καϊσάρ Κιζιλόρντα από το Καζακστάν για να προκριθεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Η τύχη το έφερε ο νοκ άουτ αγώνας να […]