Σάλος στη Γαλλία από τον ναζιστικό χαιρετισμό γιατρού

Vorianews

Σοκ και έντονες αντιδράσεις προκαλεί στη Γαλλία, ο χαιρετισμός ναζί που απηύθυνε ο πνευμονολόγος Πατρίκ Μπελιέ, κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής «Balance ton Post», στην οποία συμμετείχε και είχε θέμα συζήτησης τη χρήση ή μη μάσκας στους εξωτερικούς χώρους.

Ο Μπελιέ, που είναι ο εκπρόσωπος Τύπου των εργαζομένων στον τομέα υγείας, που διαφωνούν με τη χρήση μάσκας, έκανε τον ναζιστικό χαιρετισμό την ώρα που το κοινό τα έβαζε με έναν από τους συμμετέχοντες γιατρούς της εκπομπής που είναι μουσουλμάνος. Ο φασιστικός χαιρετισμός δεν μεταδόθηκε απευθείας στον αέρα. Ωστόσο, ειδοποιήθηκε αμέσως ο παρουσιαστής για την κίνηση αυτή του πνευμονολόγου, από τον οποίο ζήτησε να αποχωρήσει από το στούντιο.

Εκείνος αρχικά δικαιολόγησε την απρεπή πράξη του λέγοντας πως πριν από πέντε χρόνια είχε τραυματιστεί στους μυς του μπράτσου. Οι εικόνες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο έχουν προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων και την καταδίκη από την κοινή γνώμη του πνευμονολόγου.

Scarface

Next Post

Στους 314 οι νεκροί -Κατέληξε 85χρονος στην Μυτιλήνη

Ενας ηλικιωμένος κατέληξε λόγω των επιπλοκών του κορωνοϊού στην Μυτιλήνη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν 85χρονο με υποκείμενα νοσήματα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Πλέον, οι νεκροί στη χώρα μας λόγω κορωνοϊού ανέρχονται στους 314. Το απόγευμα της Δευτέρας, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε […]