Σέρρες: Έκτακτη σύσκεψη για την έξαρση της πανδημίας με Χαρδαλιά – Τζιτζικώστα

Vorianews
Σέρρες: Έκτακτη σύσκεψη για την έξαρση της πανδημίας με Χαρδαλιά – Τζιτζικώστα

Κόκκινος συναγερμός σήμανε στις Σέρρες μετά την γνωστοποίηση του αυξημένου αριθμού των κρουσμάτων κρονονοϊού  απο τον ΕΟΔΥ, ενω αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθεί έκτακτη σύσκεψη με την συμμετοχή των κυρίων Χαρδαλιά και Τζιτζικώστα.

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 54 κρούσματα στο νομό Σερρών, ενω συνολικά απο 16 Οκτωβρίου ο αριθμός των κρουσμάτων ανεβαίνει στα 211.

Στο μεταξύ πριν απο λίγο ανακοινώθηκε απο την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας η σύγκληση  έκτακτης σύσκεψης για την έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών για  αύριο Κυριακή 25 Οκτωβρίου , με την συμμετοχή του  Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, του  Υφυπουργού  Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, του προέδρου του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα , του Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Σπυρόπουλου και των δημάρχων της Περιφερειακής Ενότητας.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της Αντιπεριφέρειας, στο Διοικητήριο Σερρών, στις 9.30’ το πρωί.

 

www.ert.gr

Λεωνίδας Κασάπης

Next Post

Έκτακτη επίσκεψη του Ν. Χαρδαλιά στις Σέρρες

Τις Σέρρες θα επισκεφθεί το πρωί της Κυριακής 25/10 ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, σε συνέχεια της επιδημιολογικής έξαρσης Covid-19 που αντιμετωπίζει η περιοχή, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα. Όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας: «Υπενθυμίζεται ότι ολόκληρη η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών […]