Σαχπατζίδης: «Απεριόριστος ο σεβασμός μας για τον Άρη, αλλά και η θέλησή μας για τη νίκη»

Vorianews

sachpatzidis charilaos trikoupis blog

Ο Γιάννης Σαχπατζίδης ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του Χαρίλαου Τρικούπη στην Basket League και τόνισε ότι ο σεβασμός για τον Άρη είναι απεριόριστος,. όπως, όμως, και η δίψα των νεοφώτιστων για νίκη.

 

Αναλυτικά το Blog του Έλληνα σέντερ στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Επιτέλους πρεμιέρα για το πρωτάθλημα! Το προηγούμενο διάστημα ήταν δύσκολο για εμάς καθώς έπρεπε να διατηρήσουμε τη συγκέντρωσή μας παρά τις δυσκολίες που προκαλούσαν οι αναβολές. Δουλέψαμε όλοι όμως, πολύ συντονισμένα, προσπαθώντας να γυρίσουμε αυτό το κενό διάστημα προς όφελός μας και να το αξιοποιήσουμε έτσι ώστε να είμαστε ακόμη πιο έτοιμοι για το ιστορικό πρώτο μας παιχνίδι στην Α1.

Για τον αντίπαλό μας ό,τι και να πούμε είναι πραγματικά λίγο, Ο Άρης είναι από τις πλέον ιστορικές ομάδες στο χώρο του μπάσκετ και είναι μεγάλη τιμή για την ομάδα και την πόλη που το φετινό ταξίδι ξεκινάει με μία τέτοια αναμέτρηση.

Ο σεβασμός μας απεριόριστος, όπως απεριόριστη όμως είναι, και η θέλησή μας για να ξεκινήσουμε με νίκη την παρουσία μας στην Α1!

Ποιος θα το έλεγε πριν κάποια χρόνια ότι στην προπόνηση του Μεσολογγίου θα σχεδιάζαμε συστήματα για να αντιμετωπίσουμε τον Άρη!

Τα όνειρα όμως είναι για να πραγματοποιούνται και εμείς μόλις ξεκινήσαμε!».

Next Post

Αυξάνεται η τηλεργασία λόγω κορονοϊού (video)

Την υποχρεωτική εφαρμογή της τηλεργασίας στο 40% των εργαζομένων προωθεί η κυβέρνηση σε μία προσπάθεια ανάσχεσης της εξάπλωσης του κορονοϊού στη χώρα μας. Οι προϋποθέσεις για την εξ αποστάσεως εργασία περιλαμβάνονται σε νέα εγκύκλιο. Αναμένεται να ενταχθούν εκτός από την Αττική και όσες οι περιοχές έχουν μεγάλο επιδημιολογικό φορτίο και βρίσκονται […]