Στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης και το Μουσείο ο Ιωαννίδης (PICS)

Vorianews
Στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης και το Μουσείο ο Ιωαννίδης (PICS)
 
Στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης βρέθηκε σήμερα (16/90 ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος ενημερώθηκε για τις εξελίξεις στην ομάδα μπάσκετ και επισκέφθηκε το Μουσείο του Άρη.
 
Αναλυτικά η ΚΑΕ αναφέρει:

“Στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ βρέθηκε σήμερα (16/09) ο Γιάννης Ιωαννίδης και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Κ.Α.Ε., Χάρη Παπαγεωργίου, με τον οποίο τους συνδέουν πολλά από το ένδοξο παρελθόν των “κίτρινων”.

Οι δυο τους υπήρξαν συμπαίκτες τη δεκαετία του ‘70, ενώ ο “Ξανθός” ήταν προπονητής και ο Χάρης Παπαγεωργίου, πρωταγωνιστής μέσα στο παρκέ, στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1979, με το οποίο μπήκαν οι βάσεις για τη δημιουργία της Αυτοκρατορίας. Συνυπήρξαν και στην ομάδα που “σάρωσε” τους τίτλους τη δεκαετία του ’80, με τον Ιωαννίδη, “αρχιτέκτονα” των επιτυχιών και τον Παπαγεωργίου, team manager εκείνης της σπουδαίας ομάδας.

Ο εκ των κορυφαίων Ελλήνων τεχνικών όλων των εποχών, ενημερώθηκε από τον Χάρη Παπαγεωργίου για τις εξελίξεις στην ομάδα. Παράλληλα, δεν έχασε την ευκαιρία να περιηγηθεί για μια ακόμη φορά στους χώρους του Μουσείου μπάσκετ του ΑΡΗ. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ακόμη ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των “κίτρινων”, Άγγελος Σπυρίδων, ο οποίος διατηρεί στενή φιλική σχέση με τον “Ξανθό” του ελληνικού μπάσκετ εδώ και δεκαετίες και ο πρώην παράγοντας της ομάδας μας και μέλος των διοικήσεων τη δεκαετία του ’80, Βύρων Δασύλλας, που και αυτός είναι επιστήθιος φίλος του Γιάννη Ιωαννίδη”.

 
ioannidis2
 
ioannidis3
 
ioannidis4
 
ioannidis5
 
Next Post

Σε live streaming η προσπάθεια πρόκρισης του Ηρακλή στους ομίλους του BCL

Όλοι οι αγώνες των προκριματικών του Basketball Champions League που θα πραγματοποιηθούν στην Κύπρο, θα προβληθούν ζωντανά σε live streaming από το CBF TV! Έτσι οι φιλοι του Ηρακλή και όχι μόνο θα μπορούν να δουν από το κανάλι της κυπριακής ομοσπονδίας μπάσκετ τις αναμετρήσεις. O «Γηραιός» αντιμετωπίζει τον Κεραυνό […]

EMAIL

vorianews@gmail.com
error: Content is protected !!