Στην Αθήνα με απουσίες ο ΠΑΟΚ

Vorianews

papadoniou paok333

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ υποβλήθηκαν σε τεστ κορωνοϊού και η αποστολή αναχώρησε για την Αθήνα όπου θα δώσει σειρά φιλικών αγώνων. Απόντες θα είναι οι Κακλαμανάκης, Χέρντον και Παπασάβογλου.

Αναλυτικά η ΚΑΕ αναφέρει:

«Η μέρα ξεκίνησε από πολύ νωρίς για τον ΠΑΟΚ, καθώς πριν από την έναρξη της πρωινής προπόνησης, οι παίκτες και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας υποβλήθηκαν σε έλεγχο για τον COVID-19, με τη βοήθεια του ειδικού συνεργείου της “ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ” που βρέθηκε στο “PAOK Sports Arena”.

Μετά την πρωινή προπόνηση η ομάδα αναχώρησε για την Αθήνα εν όψει των 3 φιλικών αγώνων που θα δώσει τις επόμενες μέρες με αντιπάλους την ΑΕΚ (16/9-17:00, ΟΑΚΑ), το Λαύριο (17/9-18:00, Κ.Γ. Λαυρίου) και τον Προμηθέα Πάτρας (19/9-17:00, “Δημήτρης Τόφαλος”).

Την αποστολή της ομάδας δεν ακολούθησαν οι Δημήτρης Κακλαμανάκης και Alan Herndon, οι οποίοι θα παραμείνουν στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσουν το πρόγραμμα θεραπείας, αλλά και ο Αναγνώστης Παπασάβογλου, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στο αριστερό του πόδι λίγο πριν το τέλος της σημερινής προπόνησης.

Έτσι, ο Κώστας Μέξας θα έχει στη διάθεσή του τους: Beau Beech, Jermaine Love, Malcolm Griffin, Γιώργο Τσαλμπούρη, Βαγγέλη Μαργαρίτη, Αντώνη Καραγιαννίδη, Κωνσταντίνο Ιατρίδη, Γιώργο Καμπερίδη, Νώντα Παπαντωνίου, Elston Turner, Elijah Mitrou-Long».

Next Post

ΠΑΟΚ: Προβλήματα, φιλικά και ο... νεαρός Ρούμογλου

  Σε διαδικασία σερί φιλικών εκτός Θεσσαλονίκης μπαίνει ο ΠΑΟΚ, του οποίου η αποστολή αναχωρεί σήμερα για την Αθήνα. Αντίπαλοι κατά σειρά… ΑΕΚ (16/9-17.00, ΟΑΚΑ), Λαύριο  (17/9-18.00, Κ.Γ. Λαυρίου) και Προμηθέας στην Πάτρα (19/9-17.00, “Δημήτρης Τόφαλος”).   Ωστόσο τα προβλήματα παραμένουν στην φροντ λάιν της ομάδας. Κακλαμανάκης και Χέρντον δεν […]