Στην Ελλάδα ο Μάικ Πομπέο στις 27-29 Σεπτεμβρίου

Vorianews
Στην Ελλάδα ο Μάικ Πομπέο στις 27-29 Σεπτεμβρίου

Εν αναμονή των ανακοινώσεων του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, για την έλευση του υπουργού Εξωτερικών Μάικ Πομπέο στη χώρα μας, βρίσκεται η Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας πρόκειται να επισκεφθεί την Ελλάδα το επόμενο Σαββατοκύριακο, αμέσως μετά τη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε, όπου αναμένεται να αποφασιστούν κυρώσεις κατά της Τουρκίας.

Ο Μάικ Πομπέο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα βρεθεί στη χώρα μας από τις 27 ως τις 29 Σεπτεμβρίου, όπου θα μιλήσει σε συνέδριο στη Θεσσαλονίκη στο οποίο θα παραβρεθεί και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. Στη συνέχεια αναμένεται να μεταβεί στη βάση της Σούδας της Κρήτης όπου αναμένεται να έχει συναντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Αμερικανός ΥΠΕΞ πριν από λίγες ημέρες είχε επισκεφθεί την Κύπρο, όπου είχε συνομιλίες με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και τον Κύπριο ομόλογό του Νίκο Χριστοδουλίδη. Ο κ. Πομπέο έχει απευθύνει κάλεσμα σε Τουρκία και Ελλάδα να επικεντρωθούν στην αναζήτηση μιας διπλωματικής λύσης.

www.ert.gr

Βιβή Παπαστεφάνου

Next Post

H Πρόεδρος της Κομισιόν «γιόρτασε» την Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο κάνοντας τζόκινγκ

Τζόκινγκ γύρω από την ευρωπαϊκή γειτονιά και το πάρκο Σενκαντενέρ επέλεξε να κάνει η Πρόεδρος της Κομισιόν για να «γιορτάσει» την Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο. «Απολαμβάνοντας τη σημερινή ημέρα χωρίς αυτοκίνητα στις Βρυξέλλες με πρωινό τρέξιμο. Ο καλύτερος τρόπος για να γεμίσουν οι μπαταρίες και να γιορτάσουμε την ευρωπαϊκή εβδομάδα κινητικότητας», […]