Στην Ρόδο επιστρέφει το «Πρέβελης» λόγω μηχανικού προβλήματος

Vorianews
Στην Ρόδο επιστρέφει το «Πρέβελης» λόγω μηχανικού προβλήματος

Στη Ρόδο επιστρέφει αυτή την ώρα το πλοίο ΠΡΕΒΕΛΗΣ μετά την αποτυχημένη προσπάθεια περίπου 7 ωρών να δέσει στο λιμάνι του Διαφανιού Καρπάθου. Όπως αναφέρουν πληροφορίες της ΕΡΑ Νοτίου Αιγαίου εντοπίστηκε σοβαρό πρόβλημα στη μηχανή ανέλκυσης της άγκυρας του πλοίου (η μία έμεινε στο λιμάνι του Διαφανιού) γιαυτό και κρίθηκε αναγκαίο να επιστρέψει στη Ρόδο όπου δεμένο στα πλάγια θα αποβιβάσει τους επιβάτες.

Μιλώντας στην ΕΡΑ Ν.Αιγαίου ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ολύμπου Διαφανιού Καρπάθου κ.Ηλίας Παπαηλίας υποστήριξε πως «θα πρέπει να δρομολογηθούν και νέα, ακόμη πιο αξιόπλοα πλοία, σύγχρονα και γρηγορότερα για την κάλυψη των αναγκών των κατοίκων και της Β.Καρπάθου».

Στο σημείο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή κλιμάκιο του Λιμεναρχείου Καρπάθου. Πάντως δεν υπάρχει τραυματισμός ούτε θαλάσσια ρύπανση.

www.ert.gr

Αριστείδης Μιαούλης

Next Post

Αναστολή λειτουργίας των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών

Την αναστολή λειτουργίας των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) προβλέπει απόφαση της υφυπουργού Εργασίας, αρμόδιας για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνας Μιχαηλίδου. Eπίσης παρέχει πρόσθετες οδηγίες για τη λειτουργία των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-μεΑ) και των Κέντρων Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ). Ειδικότερα, σύμφωνα με […]