Στον αέρα το Περιστερι – Κολοσσός λόγω έλλειψης… αεροπορικών εισιτηρίων

Vorianews

arsenopoulos_32.jpg

Τα πάντα είναι… ανοικτά όσον αφορά το παιχνίδι μεταξύ Περιστερίου-Κολοσσού καθώς η αποστολή της ομάδας από τη Ρόδο δεν μπορεί να βρει αεροπορικά εισιτήρια για την Αθήνα!

 Η αναβολή της πρώτης αγωνιστικής σε συνδυασμό με τις μειωμένες πτήσεις λόγω Covid-19 έχουν φέρει σε… αδιέξοδο την διεξαγωγή του αγώνα στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου»!

Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι η αποστολή του Κολοσσού δεν μπορεί να βρει αεροπορικά εισιτήρια προκειμένου να «πετάξει» την παραμονή (ή ακόμα και την προπαραμονή) του αγώνα για την Αθήνα.

Βέβαια οι  Ροδίτες είχαν «βγάλει» κανονικά εισιτήρια για την πρεμιέρα της… περασμένης εβδομάδας ωστόσο υπήρξε αναβολή την πρώτη αγωνιστική.

Οι άνθρωποι της ομάδας προσπάθησαν αμέσως να κλείσουν αεροπορικά για την Παρασκευή 23/10 αλλά μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν έχει καταστεί δυνατόν. 

Next Post

Στο Νοσοκομείο ο δήμαρχος Βόλου – Αρνητικά τα τεστ για κορονοϊό

Με ανάρτηση του στο λογαριασμό το σε κοινωνικό δίκτυο, ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ενημερώνει ότι νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Βόλου για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, επισημαίνοντας ότι βγήκαν αρνητικά και τα δύο τεστ κορονοϊού στα οποία υποβλήθηκε. Η ανάρτηση του δημάρχου Βόλου «Μια περιπέτεια της υγείας μου που […]