Στο «κόκκινο» η Κοζάνη-Ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα (video)

Vorianews
Στο «κόκκινο» η Κοζάνη-Ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα (video)
     Για 9η ημέρα συνεχίζεται το lockdοwn στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης που από τις 16 Οκτωβρίου βρίσκεται στο Επίπεδο Συναγερμού 4. Η  απαγόρευση μετακίνησης από και προς τον νομό, εξακολουθεί να ισχύει. Σήμερα, ωστόσο, άνοιξαν τα καταστήματα λιανικής, καθώς επίσης τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής, γεγονός που έφερε χαμόγελα στα πρόσωπα των επιχειρηματιών και ξαναζωντάνεψε τους εμπορικούς δρόμους.

  Οι νέοι της περιοχής, στους οποίους αποδίδεται πολλές φορές ένα αρκετά μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τη διασπορά του κορονοϊού, δεδομένου ότι τα περισσότερα κρούσματα παρατηρούνται σε νεαρές ηλικιακές ομάδες, υποστηρίζουν ότι τηρούν ευλαβικά τα μέτρα, με τη χρήση μάσκας και την αποφυγή του συνωστισμού. Η κατάσταση στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης θα επανεκτιμηθεί στις 27 Οκτωβρίου και, εφόσον όλα πάνε καλά, θα  βγει από το lockdown στις 29 του μήνα.
ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΟΥ

www.ert.gr

Πελαγία Θεριού

Next Post

«Κόκκινη η Καστοριά»-Ανοιχτά όλα τα εμπορικά καταστήματα από τη Δευτέρα (video)

    «Κόκκινη» εδώ και 24 ώρες είναι η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, η οποία βρίσκεται σε μίνι lockdown, μετά την έξαρση των κρουσμάτων κορονοϊού το τελευταίο διάστημα.   Η καλή είδηση για το άνοιγμα του λιανικού εμπορίου από σήμερα, αμαυρώθηκε για διαδικαστικούς λόγους. Τα καταστήματα άνοιξαν το πρωί για να […]