Στ. Πέτσας για πιθανό νέο lockdown: «Θα κάνουμε ότι χρειαστεί-Δεν αποκλείουμε τίποτα»

Vorianews
Στ. Πέτσας για πιθανό νέο lockdown: «Θα κάνουμε ότι χρειαστεί-Δεν αποκλείουμε τίποτα»

Η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων ανησυχεί όχι μόνο τους επιστήμονες αλλά και την κυβέρνηση, η οποία -όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σήμερα το πρωί σε τηλεοπτικό σταθμό-, δεν αποκλείει τίποτα. Ο κ. Πέτσας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο ενός νέου lockdown είπε χαρακτηριστικά: «Δεν θα διστάσουμε να κάνουμε ό,τι χρειαστεί. «Δεν αποκλείουμε τίποτα», σημπλήρωσε.

Ο κ. Πέτσας μιλώντας στον ΣΚΑΪ σημείωσε: «Πιο πολύ μας ανησυχεί η έκρηξη στα κρούσματα. Θέλουμε να αποφύγουμε τα χειρότερα».

Σε ερώτηση για πιθανό νέο lockdown, ανέφερε: «Δεν αποκλείουμε τίποτα όταν έχουμε πει πως δεν μπαίνει σε ζυγαριά η προστασία της δημόσιας υγείας και της ανθρώπινης ζωής. Αυτό είναι το βασικό μας μέλημα και στο αρχικό δίλημμα μεταξύ οικονομίας και δημόσιας υγείας δεν υπάρχει τέτοιο δίλημμα είναι ψεύτοδίλημμα και όταν αντιμετωπίζεις της υγειονομική κρίση αντιμετωπίζεις και τις συνέπειες στην οικονομία».

www.ert.gr

Βιβή Παπαστεφάνου

Next Post

Αναστέλλεται η λειτουργία τμήματος Γυμνασίου στον Πύργο, όπου διαγνώσθηκε μαθητής θετικός

Απόφαση για αναστολή λειτουργίας τμήματος του 2ου Γυμνασίου Πύργου στο οποίο ανήκει ο μαθητής που διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό ελήφθη σήμερα από τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Το τμήμα δεν θα λειτουργήσει μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου. Αρχικά είχε ειπωθεί ότι αναμενόταν η επιβεβαίωση του πρωτου τεστ με ένα δεύτερο προτού ληφθεί […]

EMAIL

vorianews@gmail.com
error: Content is protected !!