Συμφωνία της ΚΑΕ Άρης με την «Crossover»

Vorianews

aris crossover

Τη συμφωνία της με την αθλητική εταιρεία ένδυσης «Crossover» ανακοίνωσε η ΚΑΕ Άρης.

Αναλυτικά:

«Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με την αθλητική εταιρεία «Crossover» για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021. Η “Crossover” εξελίσσεται σε πρωτοπόρο στον τομέα της αθλητικής ένδυσης, με εξαετή παρουσία και συνεργασίες στο χώρο του επαγγελματικού basketball. Ανταποκρίνεται στις επιταγές της σύγχρονης εποχής, στηριζόμενη στην τεχνογνωσία, με μοντέρνες ιδέες και γραμμές, καθώς επίσης και με ισχυρό δίκτυο πελατών στο χώρο.

Η επιλογή της «Crossover» δρομολογήθηκε, καθώς πρόκειται για μια εταιρία με στόχευση στην ένδυση ομάδων και οργανισμών του basketball, εναρμονισμένη στην εξέλιξη του ρούχου σε παγκόσμιο επίπεδο και με εξειδίκευση στον τομέα του basketball teamware.

Είναι μια εταιρία, επίσης, η πορεία της οποίας, παρουσιάζει αξιοζήλευτη εξέλιξη, διατηρώντας παράλληλα τη φιλοδοξία περαιτέρω ανάπτυξης, πέρα από τις σχέσεις εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας, που ήδη έχει δημιουργήσει».

Next Post

Ν. Μπακογιάννη: «Το λιμάνι Αλεξανδρούπολης είναι ο μεγαλύτερος αναπτυξιακός μοχλός της Θράκης»

«Το λιμάνι Αλεξανδρούπολης είναι ο μεγαλύτερος αναπτυξιακός μοχλός της Θράκης και η στήριξη του λιμανιού είναι το πρώτο μέλημά μας,» τόνισε από την Αλεξανδρούπολη η πρόεδρος της Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη της Θράκης Ντόρα Μπακογιάννη στο πλαίσιο τριήμερης (25,26,27/9) περιοδείας της στην Θράκη,συνοδευόμενη από τοπικούς βουλευτές οι οποίοι συμμετέχουν […]