Συναγερμός στην Ανκόνα – Ξέσπασε φωτιά στο λιμάνι της

Vorianews

Πυρκαγιά ξέσπασε την περασμένη νύχτα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα ώρα Ιταλίας, στο λιμάνι της Ανκόνα. Πρόκειται για περιοχή στην οποία υπάρχει ναυπηγείο, αλλά και εταιρείες παραγωγής χημικών ουσιών. Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής κινητοποιήθηκαν αμέσως και η τοπική αστυνομία απαγόρευσε την πρόσβαση στην περιοχή.
Την ώρα αυτή ολοκληρώνονται οι επιχειρήσεις κατάσβεσης και οι ιταλικές αρχές, για προληπτικούς λόγους, έχουν ζητήσει από τους κατοίκους να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και να μην ανοίγουν τα παράθυρα των σπιτιών. Σήμερα, πάντα για προληπτικούς λόγους, τα πάρκα και τα σχολεία της πόλης πρόκειται να παραμείνουν κλειστά.

Μπορεί να διακρίνει κανείς το σύννεφο με πυκνό, μαύρο καπνό, από δεκάδες χιλιόμετρα απόσταση. Από τα πρώτα δειγματοληπτικά τεστ, πάντως, δεν προκύπτει να υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης για το περιβάλλον και τους ανθρώπους.

Redbull

Next Post

Μαγικοί Νάγκετς: Πάτησαν τους Κλίπερς και φύγανε για τελικούς!

Σε ένα Game 7 για σκληρά νεύρα οι καλύτεροι Νάγκετς κατάφεραν να… χαμογελάσουν και να πάρουν μια παλικαρίσια πρόκριση στους Τελικούς της Δύσης, επικρατώντας τον Κλίπερς με 104-89. Το πρώτο καλάθι της αναμέτρησης ήρθε με ένα floater από τον Πάτρικ Μπέβερλι για τους Κλίπερς και την ομάδα του Ντένβερ να […]