Σύλληψη αλλοδαπού που εντοπίστηκε με 52 γραμμάρια κοκαΐνης στον Πειραιά

Vorianews
Σύλληψη αλλοδαπού που εντοπίστηκε με 52 γραμμάρια κοκαΐνης στον Πειραιά

Στη σύλληψη ενός 24χρονου αλλοδαπού προέβησαν χθές το απόγευμα στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, για παράβαση του νόμου 4139/13 περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον κεντρικό επιβατικό λιμένα Πειραιά, εντός επιβατηγού – οχηματαγωγού πλοίου πριν την αναχώρηση του με προορισμό τη Θήρα και μετά από ένδειξη αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών ο αλλοδαπός εντοπίστηκε να κατέχει σε μια πλαστική συσκευασία κρυμμένη στο εσώρουχο του, ποσότητα κοκαΐνης μικτού βάρους 52 γραμμαρίων.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η ποσότητα κοκαΐνης που προαναφέρθηκε, μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας καθώς και το χρηματικό ποσό των πεντακοσίων ενενήντα ευρώ.

 

 

www.ert.gr

Αναστασία – Βασιλική Γκολέμη

Next Post

5G για όλους από το 2021

Από το 2021 θα έχει, μεγάλο μέρος του πληθυσμού, κάλυψη από τα νέα δίκτυα πέμπτης γενιάς (5G), ανέφερε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, στο περιθώριο της επεξεργασίας σχετικού νομοσχεδίου από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής. Η δημοπρασία τρέχει, και σύμφωνα με τον σχεδιασμό, η πληθυσμιακή κάλυψη […]