Τέλος στη ζωή του έδωσε ιδιοκτήτης γηροκομείου στον Αγ. Στέφανο όπου είχαν βρεθεί κρούσματα

Vorianews
Τέλος στη ζωή του έδωσε ιδιοκτήτης γηροκομείου στον Αγ. Στέφανο όπου είχαν βρεθεί κρούσματα

Τέλος στη ζωή του έδωσε σήμερα ιδιοκτήτης γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο, όπου τις προηγούμενες μέρες εντοπίστηκαν κρούσματα κορονοϊού.

Στον οίκο ευγηρίας που διατηρούσε είχαν βρεθεί τρία κρούσματα κορονοϊού, δύο εργαζόμενοι και μια ηλικιωμένη.

Για το τραγικό γεγονός εξέδωσε ανακοίνωση ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης:

Με ανείπωτη θλίψη πληροφορήθηκα πριν από λίγο την τραγική είδηση του θανάτου του συμπολίτη μας Δ.Κ., ο οποίος υπήρξε ιδιοκτήτης της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Νέα Θάλπη».

Δυστυχώς, ο αποβιώσας αφαίρεσε τη δική του ζωή, για αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους, ενώ όπως όλοι γνωρίζουμε, πριν από λίγες ημέρες δημοσιοποιήθηκε το γεγονός ότι βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19 μία φιλοξενούμενη και δύο υπάλληλοι της Μονάδας που διατηρούσε.

Ο Δ.Κ. υπήρξε ένα εξέχον μέλος της κοινωνίας του Δήμου Διονύσου, άριστος επιχειρηματίας και διαπρεπής επιστήμονας, ιδιαίτερα αγαπητός από την τοπική μας κοινωνία.

Θέλω να πω ότι είμαι συγκλονισμένος από την τραγική είδηση.

Εκφράζω και εκ μέρους των συναδέλφων μου τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος και την αμέριστη στήριξή μας σε οτιδήποτε χρειαστούν.

Καλό Παράδεισο να έχει…

www.ert.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr

Next Post

Δίκη Χρυσής Αυγής: Διακόπηκε η συνεδρίαση-Πέμπτη πιθανή ανακοίνωση απόφασης αναστολών

Για αύριο το πρωί διακόπηκε η συνεδρίαση, με την ολοκλήρωση των δευτερολογιών της υπεράσπισης για το ανασταλτικό αποτέλεσμα της έφεσης. Στο δικαστήριο αύριο στις 11 το πρωί θα αγορεύσει η εισαγγελέας για τα αιτήματα που υπέβαλε ο Ηλίας Κασιδιάρης. Πιθανότατα αύριο το δικαστήριο θα ανακοινώσει και την απόφασή του για […]