Τα πρώτα πρόστιμα για νυχτερινή κυκλοφορία στη Θεσσαλονίκη

Vorianews
Τα πρώτα πρόστιμα για νυχτερινή κυκλοφορία στη Θεσσαλονίκη

Tα πρώτα πρόστιμα για νυχτερινή κυκλοφορία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, επιβλήθηκαν κατά τη διάρκεια των ελέγχων που διενήργησαν οι αστυνομικές αρχές στην πόλη, στο πλαίσιο τήρησης των μέτρων για τον περιορισμό του κορονοϊού.

Από τις 12:30 τα μεσάνυχτα έως τις 05:30 σήμερα τα ξημερώματα, οπότε και τέθηκαν σε ισχύ τα νέα μέτρα, καθώς η Θεσσαλονίκη έχει εισέλθει στο «πορτοκαλί» και στο «επίπεδο 3», εξαιτίας της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων, βεβαιώθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. συνολικά 49 παραβάσεις και επιβλήθηκαν πρόστιμα σε πολίτες που μετακινούνταν μετά τα μεσάνυχτα, χωρίς να φέρουν μαζί τους τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Επίσης, από τις 6 το πρωί του Σαββάτου έως τις 6 σήμερα το πρωί βεβαιώθηκαν άλλες 127 παραβάσεις, με πρόστιμο ύψους 150 ευρώ, σε πολίτες που δεν τήρησαν το μέτρο της καθολικής χρήσης μάσκας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

www.ert.gr

Πελαγία Θεριού

Next Post

Κομμωτές βγαίνουν στους δρόμους και κουρεύουν άστεγους της Αθήνας

Πόσες φορές τους προσπερνάς κάνοντας ότι δε βλέπεις, αφαιρείσαι ή σκέφτεσαι κάτι άλλο; Οι άστεγοι που ζουν έκθετοι στις καιρικές συνθήκες και στα μάτια μας στους δρόμους κάθε μεγαλούπολης. Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι, ολοένα και περισσότερες πόλεις. Εκεί που εμείς δε βλέπουμε, μια ομάδα τριών νέων όχι μόνο βλέπει, αλλά μαθαίνει τη ζωή […]