ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ! Σοκ στα σούπερ μάρκετ: Προς απαγόρευση της πώλησης διαρκών αγαθών

Vorianews

Την απαγόρευση πώλησης διαρκών αγαθών από τα σούπερ μάρκετ ετοιμάζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να ανακοινώσει το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κάνοντας δεκτές τις σχετικές διαμαρτυρίες του εμπορικού κόσμου.

Το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων αποδέχθηκε πως η  πώληση διαρκών αγαθών, όπως βιβλία, παιχνίδια, ρούχα ή μικροσυσκευές, οδηγεί σε συγκέντρωση της αγοράς και συνιστά αθέμιτο ανταγωνισμό σε μια περίοδο που τα εμπορικά καταστήματα παραμένουν κλειστά λόγω των περιοριστικών μέτρων για την διακοπή του δεύτερου κύματος της πανδημίας.

Εντός της ημέρας αναμένεται να υπάρξουν ανακοινώσεις, σύμφωνα με τις οποίες θα γίνει διαχωρισμός των προϊόντων με βάση αυτά που πωλούνται από τις επιχειρήσεις οι  ΚΑΔ των οποίων έχουν ανασταλεί. Έτσι από αύριο τα σούπερ μάρκετ αναμένεται πως θα μπορούν να πωλούν μόνο τρόφιμα και είδη βασικής ανάγκης.

Την ίδια ώρα, φαίνεται να απορρίπτεται, επίσης για λόγους ανταγωνισμού με τις μικρότερες επιχειρήσεις, το αίτημα μεγάλων αλυσίδων του λιανεμπορίου προκειμένου οι πελάτες να έχουν τη δυνατότητα παραλαβής προϊόντων από «pick up» σημεία των καταστημάτων.

Scarface

Next Post

Λευκορωσία: Ανεπιθύμητα πρόσωπα δύο Βρετανοί διπλωμάτες

Ανεπιθύμητα πρόσωπα κήρυξε το Μινσκ δύο Βρετανούς διπλωμάτες, όπως ανακοίνωσε  εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Λευκορωσίας. «Το υπουργείο Εξωτερικών της Λευκορωσίας αποφάσισε να κηρύξει ανεπιθύμητα πρόσωπα δύο διπλωμάτες από τη βρετανική πρεσβεία λόγω των ασυμβίβαστων δραστηριοτήτων τους (…) με την ιδιότητα του διπλωμάτη», ανακοίνωσε ο Λευκορώσος αξιωματούχος. Πρόσθεσε ότι το […]