Τοκετός με καισαρική: Η συγκλονιστική στιγμή που ένα μωρό γεννιέται [ΦΩΤΟ]

Vorianews

Τα τελευταία χρόνια τα ποσοστά των γυναικών που γεννούν με καισαρική αυξάνονται. Σύμφωνα με έρευνες, το ένα πέμπτο των μωρών στον κόσμο γεννιούνται πλέον με καισαρική και σε μερικές χώρες το ποσοστό αγγίζει μέχρι και το 60%.

Η καισαρική τομή είναι μια χειρουργική επέμβαση που γίνεται με στόχο τον τεχνητό τοκετό και πρέπει να γίνεται μόνο όταν υπάρχουν σοβαροί ιατρικοί λόγοι. Με όποιον τρόπο και αν γίνεται όμως ο τοκετός, είναι μία πολύ ιδιαίτερη εμπειρία για κάθε γυναίκα.

Οι στιγμές αυτές είναι μοναδικές και Alessandra Corveloni τις απαθανατίζει με τον φωτογραφικό της φακό. Η Alessandra εξειδικεύεται στις φωτογραφίσεις τοκετών και πολλά είναι τα ζευγάρια που την καλούν για να καταγράψει λεπτό προς λεπτό τη γέννηση του παιδιού τους.

Η φωτογράφος ανεβάζει πολλές από τις φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Κάποιες από αυτές αποτυπώνουν τις συγκλονιστική στιγμή που ένα μωρό έρχεται στον κόσμο με τη μέθοδο της καισαρική. Οι φωτογραφίες είναι συγκλονιστικές και κόβουν την ανάσα.

kaisariki-fotografies-2 kaisariki-fotografies-7 kaisariki-fotografies-8 kaisariki-fotografies-4 kaisariki-fotografies-1 kaisariki-fotografies-6 kaisariki-fotografies-5 kaisariki-fotografies-9 kaisariki-fotografies-3

Πηγή: mothersblog.gr

Scarface

Next Post

Ένας ήρωας… αρουραίος – Δείτε γιατί του δόθηκε χρυσό μετάλλιο [BINTEO]

Ο αρουραίος Μαγκάβα είναι ένας πραγματικός ήρωας αφού εντοπίζει νάρκες ξηράς στην Καμπότζη και έχει βρει δεκάδες εκρηκτικούς μηχανισμούς. Γι ‘αυτό και βραβεύτηκε με το χρυσό μετάλλιο. Είναι ο πρώτος αρουραίος που βραβεύτηκε ποτέ. Ο Μαγκάβα (Magawa) ανήκει στο είδος των γιγάντιων αρουραίων χάμστερ της Γκάμπια. Έχει μήκος 70 εκατοστά […]