Το άγνωστο ατύχημα του Τίτο το 1976 στην Στοκχόλμη – Πόνος, οργή, εκνευρισμός

Vorianews

Βίντεο από ατύχημα που είχε, το 1976 στη Σουηδία, ο πάλαι ποτέ ισχυρός άνδρας της Γιουγκοσλαβίας Γιόσιπ Μπροζ Τίτο, έφεραν στην επιφάνεια μέσα ενημέρωσης στην Σερβία.

Το περιστατικό συνέβη το 1976 κατά την επίσημη επίσκεψη του ισχυρού προέδρου της Σοσιαλιστικής Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γιουγκοσλαβίας (ΣΟΔΓ) Γιόσιπ Μπροζ Τίτο στην Στοκχόλμη, λίγο πριν τη συνάντησή του με τον Σουηδό πρωθυπουργό Ούλωφ Πάλμε.

Τα πλάνα δείχνουν την άφιξή της επίσημης αυτοκινητοπομπής στο κυβερνητικό μέγαρο, με τον Τίτο να εξέρχεται από το όχημα που τον μετέφερε και τον συνοδό του -που λίγο πριν άνοιξε την πόρτα- να την ξανακλείνει απρόσεκτα και βιαστικά, μ’ αποτέλεσμα να σφίξει το χέρι του Γιουγκοσλάβου ηγέτη, προκαλώντας του πόνο και οργή.

Φανερά εκνευρισμένος για το περιστατικό ο Τίτο συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμά του, παρά τους πόνους.

Λίγο αργότερα εξιστορεί το συμβάν στον Ούλωφ Πάλμε, επιδεικνύοντας το αριστερό του χέρι, στη διάρκεια δεξίωσης που παρέθεσε προς τιμήν του ο πρωθυπουργός της Σουηδίας.

Για την ιστορία, μετά το τέλος της επίσημης επίσκεψης στην Στοκχόλμη, το τραυματισμένο χέρι επιδέθηκε για καιρό, ενώ -σύμφωνα με τα σερβικά ΜΜΕ- άγνωστο παραμένει πως εκδηλώθηκε η οργή του στρατάρχη Τίτο κατά του απρόσεκτου συνοδού του.

Makedonas

Next Post

Νεκρός σε τροχαίο ο σατανικός εραστής του Βόλου! Είχε στραγγαλίσει τον επιχειρηματία Αχιλλέα Τέντα για να ζήσει τον έρωτά του με την γυναίκα του θύματος

Την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο ύψος της Χαλυβουργίας, στην Εθνική οδό Βόλου-Λάρισας, έχασε ο «σατανικός εραστής του Βόλου», Νίκος Κωτούλας, ο οποίος το 2001 είχε δολοφονήσει τον σύζυγό της ερωμένης του, τον 58χρονο έμπορο δερμάτων Αχιλλέα Τέντα,  στον Αλμυρό. Ο ίδιος και η σύζυγος […]