Το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς

Vorianews

hanlan margaritis mix

Το ντέρμπι του Ηρακλή με τον ΠΑΟΚ στο Ιβανώφειο (24/10, 17:15) δεσπόζει στην πρεμιέρα της Basket League.

Είναι το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς για τη Θεσσαλονίκη. Χωρίς κόσμο, αλλά με δύο ομάδες που έχουν υψηλές φιλοδοξίες για τη φετινή σεζόν.

Ο Ηρακλής, μετά το δυναμικό «καμ μπακ» του στην Α1 πέρυσι, θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω και να μπει στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Αποκλείστηκε άδοξα από τους ομίλους του BCL, όμως έχτισε ένα δυνατό και πλήρες ρόστερ με στόχο την αναρρίχησή του.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να αφήσει πίσω του τις περσινές περιπέτειες, που τον βρήκαν στην τελευταία θέση όταν το πρωτάθλημα διεκόπη λόγω κορωνοϊού. Κι ο ίδιος έκανε μία καλή ομάδα, με έμπειρο και ποιοτικό ρόστερ και θέλει να αλλάξει… ταχύτητα στο φετινό «μαραθώνιο».

Οι δύο ομάδες δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα, αφού οι συνεχείς μεταθέσεις της πρεμιέρας τούς βοήθησαν να ξεπεράσουν τις όποιες αναποδιές, και αναμένονται πλήρεις στο σημερινό ντέρμπι.

Next Post

e-ΕΦΚΑ: Νέα εφαρμογή για τα ποσά των αναδρομικών στις συντάξεις

Σε λειτουργία έθεσε η διοίκηση του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ) μία νέα εφαρμογή, μέσω της οποίας ο κάθε συνταξιούχος μπορεί να εκτυπώσει άμεσα το δικό του «Ενημερωτικό Σημείωμα Επιστροφής Μειώσεων Συντάξεων», στο πλαίσιο της πληρέστερης, αναλυτικότερης και έγκυρης ενημέρωσης των συνταξιούχων σχετικά με τα αναδρομικά ποσά που έχουν […]