Τρομακτικό βίντεο – Κοπάδι από όρκες κατασπαράζει λευκούς καρχαρίες

Vorianews

Στην παραλία του Gansbaai εδώ και λίγες εβδομάδες ξεβράζονται κουφάρια από λευκούς καρχαρίες τα οποία είχαν δαγκωνιές από φάλαινες. Μάλιστα, οι επιστήμονες παρατήρησαν πως οι όρκες κατασπάραζαν τους καρχαρίες, καθώς έλειπαν οι καρδιές τους και τα συκώτια.

Η βιολόγος, Alison Towner, δήλωσε πως οι όρκες σκίζουν το δέρμα των καρχαριών κάτω από τον λαιμό, ώστε να βγει το συκώτι, το οποίο ζυγίζει περίπου 90 κιλά!
«Είναι πραγματικά σοκαριστικό αυτό το θέαμα. Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε αυτό που βλέπαμε ξανά. Οι τραυματισμοί που βλέπουμε είναι ολόιδιοι. Είχαν σκιστεί στα δυο», δήλωσε η Towner.
Το χειρότερο είναι πως οι επιστήμονες βαδίζουν στα… τυφλά καθώς δεν έχουν βρεθεί ποτέ σε παρόμοια κατάσταση ενώ είναι άγνωστο ποιο είναι το συγκεκριμένο κοπάδι και αν φυσικά έχει καταγραφεί με τσιπ από τους επιστήμονες.

Makedonas

Next Post

Δύο αγώνες για το Κύπελλο

Το Κύπελλο Ανδρών συνεχίζεται σήμερα (20/9) με τη διεξαγωγή της τρίτης αγωνιστικής. Ο Αμύντας θα υποδεχθεί τον Πανερυθραϊκό, ενώ ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Μετς κόντρα στο Παγκράτι. Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών και οι διαδικτυακές μεταδόσεις των παιχνιδιών: Υμηττού 17.00 Αμύντας-Πανερυθραϊκός (telesport.gr) Μετς […]