Τρομακτικό βίντεο που κόβει την ανάσα από την Τουρκία – Αυτοκίνητο πέφτει πάνω σε τζαμαρία καταστήματος, περνώντας ξυστά από μικρό κοριτσάκι – Τρεις σοβαρά τραυματίες…

Vorianews

Στιγμές τρόμου στην Τουρκία όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε με ταχύτητα σε κατάστημα, περνώντας… ξυστά από ένα μωρό σε καροτσάκι!
Πλάνα από κάμερα ασφαλείας (CCTV) στην Τουρκία δείχνει τη στιγμή που το αυτοκίνητο πέφτει σε κατάστημα γεωργικών προϊόντων στην πόλη Γκαζιαντέπ. Ο τετράτροχος εισβολέας παρέσυρε και τραυμάτισε τρεις ανθρώπους, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της πόλης αυτής της νοτιοανατολικής Τουρκίας.

Από τα πλάνα φαίνεται ο οδηγός να χάνει τον έλεγχο του οχήματός του και να πέφτει με ταχύτητα στο μαγαζί, περνώντας δίπλα από ένα παιδικό καροτσάκι όπου βρισκόταν ένα μωρό.

Τρία άτομα νοσηλεύονται, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων “Demirören”.

Στην αρχή του βίντεο, τρεις ενήλικες φαίνονται να στέκονται έξω από ένα κατάστημα με ένα μικρό παιδί να στέκεται κοντά σε ένα δεύτερο παιδί σε καροτσάκι. Ένα λευκό αυτοκίνητο χάνει τον έλεγχο, κατευθυνόμενο προς το κατάστημα, καβαλά το πεζοδρόμιο πριν χτυπήσει στο μπροστινό μέρος του μαγαζιού.

Το αυτοκίνητο φαίνεται να χτυπά τους τρεις ενήλικες, καθώς και τα εμπορεύματα στο πεζοδρόμιο. Διακρίνεται, επίσης, το μικρό παιδί να απομακρύνεται τρέχοντας από το σημείο τρομοκρατημένο.

Spartacus

Next Post

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της ΓΓΑ τα σωματεία που έχουν εγγραφεί στο Μητρώο

Στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού βρίσκεται από σήμερα αναρτημένος ο κατάλογος των σωματείων που έχουν προεγγραφεί στο Μητρώο Αθλητικών Φορέων. Όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, από το βήμα της Βουλής, κατά τη συζήτηση του αθλητικού νομοσχεδίου, συνολικά 5.220 σωματεία έχουν προχωρήσει στην προεγγραφή τους στο Μητρώο, εκ […]