Φοβερές καταστροφές στην Καρδίτσα

Vorianews

karditsa grafeia nera

Ούτε τα γραφεία του ΑΣ Καρδίτσας γλίτωσαν από τη φοβερή θεομηνία που έπληξε τον τόπο! Η ομάδα πάντως καλεί τους πολίτες να βοηθήσουν όσο μπορούν όποιον έχει ανάγκη, καθώς οι ζημιές είναι μεγάλες παντού! 

Η επόμενη ημέρα της θεομηνίας ξημέρωσε στην Καρδίτσα, η οποία εκτός από τους νεκρούς της και τους αγνοούμενους μετράει τις πληγές της, με τις καταστροφές να είναι ανυπολόγιστες.

Ο Χρήστος Δεληγιάννης ανέβασε εικόνες από τα γραφεία του ΑΣ Καρδίτσας, με το νερό να έχει εισβάλει μέσα σε αυτά, ενώ και στους κοινόχρηστους χώρους του νέου κλειστού έφτασε τους 50 πόντους. Στην ανάρτηση του αναφέρει χαρακτηριστικά : «Τι να πεις….τα γραφεία του συλλογου! συμπάσχουμε μαζί με όλο τον επιχειρηματικό κλάδο της Καρδιτσας!Κουραγιο …».

 


Next Post

Τόμας Μπαχ: «Ο αθλητισμός συμβάλλει στην ειρήνη ενώνοντας τους ανθρώπους»

«Ο αθλητισμός συμβάλλει στην ειρήνη ενώνοντας τους ανθρώπους». Μήνυμα από τον προέδρο της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ, θέλοντας να τονίσει τη δύναμη του αθλητισμού, με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Ειρήνης που γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο, αύριο, 21 Σεπτεμβρίου. «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες σήμερα είναι το μοναδικό γεγονός στον κόσμο μας που […]