Χαμός στην Τσεχία με Υπουργό που παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα – Αρνείται να παραιτηθεί

Vorianews

Κυβερνητική κρίση στην Τσεχία, καθώς ο πρωθυπουργός Αντρέι Μπάμπις απειλεί δημόσια τον υπουργό Υγείας Ρόμαν Πρίμουλα με αποπομπή εάν επιμείνει να μην παραιτείται μετά την παραβίαση των περιοριστικών μέτρων για το κορωνοϊό.

Ο Πρίμουλα, που ανέλαβε το υπουργείο Υγείας τον Σεπτέμβριο, φωτογραφήθηκε να βγαίνει από ένα εστιατόριο, το οποίο θα έπρεπε, βάσει μέτρων, να είναι κλειστό. Επιπλέον, ο Πολωνός υπουργός Υγείας δεν φόρεσε μάσκα όταν εισήλθε στο αυτοκίνητό του μαζί με τον οδηγό του, όπως έγραψε η εφημερίδα Blesk.

«Την ώρα που το ιατρικό μας προσωπικό μάχεται στην πρώτη γραμμή για να σώσει τις ζωές των συμπολιτών μας, κάτι τέτοιο είναι απολύτως αδικαιολόγητο», τόνισε ο Μπάμπις μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Redbull

Next Post

Η Βενετία Πόπορη μεταφέρθηκε από τη ΓΑΔΑ τυλιγμένη με σεντόνι!!!(ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεκίνησε η διαδικασία μεταγωγής στις φυλακές της πρώην ανθυπαστυνόμου Βενετίας Πόπορη, που καταδικάστηκε για ένταξη στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής και της επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 7 ετών. Η Βενετία Πόπορη, τυλιγμένη με σεντόνι, μεταφέρεται από τους αστυνομικούς από το κτήριο της ΓΑΔΑ στο βανάκι, για να οδηγηθεί σε σωφρονιστικό […]