Χανιά: Συνεχίζονται οι έρευνες για τη δολοφονία της 79χρονης στο Πασακάκι

Vorianews
Χανιά: Συνεχίζονται οι έρευνες για τη δολοφονία της 79χρονης στο Πασακάκι

Τον 82χρονο σύντροφο της γυναίκας που βρέθηκε δολοφονημένη το πρωί της Κυριακής στο Πασακάκι στα Χανιά, εξακολουθεί να αναζητά η αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 79χρονη βρέθηκε με ένα μαντήλι σφιχτά δεμένο στο λαιμό της, ενώ από τις ιατροδικαστικές εκτιμήσεις προκύπτει ότι ο θάνατός της συνέβη περίπου 2 ημέρες πριν ανακαλυφθεί η σωρός της. Νεώτερα στοιχεία αναμένονται από τη νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αποκλειστεί το κίνητρο της ληστείας, καθώς τα κοσμήματα της ηλικιωμένης βρέθηκαν στο σπίτι, το οποίο δεν ήταν ιδιαίτερα αναστατωμένο, ενώ και η κεντρική είσοδος φέρεται να μην έχει παραβιαστεί.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι από το σπίτι έχει αφαιρεθεί κάποιο χρηματικό ποσό από συγκεκριμένο σημείο που φύλαγε η γυναίκα τα χρήματά της.

Το κινητό του 82χρονου συντρόφου της 79χρονης λειτουργούσε χθες κανονικά, χωρίς όμως να απαντάει, ενώ σήμερα είναι κλειστό.

Κανείς δε γνωρίζει πού βρίσκεται ενώ το αυτοκίνητό του είναι σταθμευμένο έξω από το σπίτι, όμως λείπουν τα κλειδιά. Να σημειωθεί ότι ήδη έχουν δώσει καταθέσεις και οι αλλοδαποί ενοικιαστές που διέμεναν στον όροφο της οικίας της 79χρονης.

www.ert.gr

Σοφία Θεοδωράκη

Next Post

Τηλεδιάσκεψη με παιδιά Ρομά ηλικίας 5-12 είχε η υπουργός παιδείας Νίκη Κεραμέως

Τηλεδιάσκεψη με επτά παιδιά Ρομά ηλικίας 5-12 ετών από το κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης του «Φάρου του Κόσμου» στο Δενδροπόταμο είχε η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως. Ο Παναγιώτης, η Αγάπη, ο Ραφαήλ, η Ιωάννα, η Ειρήνη, ο Αντώνης και ο Γιώργος είναι επτά παιδιά, τα οποία, στο πλαίσιο της […]